”Omul paiangăn” s-a urcat pe acoperiș și amenință că se sinucide din dragoste

 

”Omul paiangăn”, pe numele lui adevărat Mircea Bolodi, s-a urcat iarăși pe acoperișul unei clădiri din Cluj-Napoca și amenință că se sinucide din dragoste.

 

Mircea a fost părăsit de iubita lui, care s-a întors la Turda, la familia ei, iar după câteva ore, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 2.20, s-a urcat pe acoperiș pentru a-i atrage atenția. El și-a bătut și un cui în cap, ”pentru a o face să simtă durerea mea”, a spus Mircea.

 

Pompierii intervin la acest caz și au pregătit o saltea gonflabilă, pentru eventualitatea în care Mircea Bolodi își va duce gestul la bun sfârșit.

 

”Omul paiangăn” s-a mai urcat în ultimele luni de 2 ori pe acoperișul clădirii de pe strada Napoca, pentru a cere o locuință.

 

”Omul Paiangăn” s-a urcat iarăși pe o clădire pe de strada Napoca. S-a ales cu dosar penal

 

”Omul paiangăn”, cum a fost denumit după tentativa de sinucidere din vara anului 2012, s-a urcat din nou pe o clădire de pe strada Napoca, de unde a amenințat că se aruncă dacă nu primește o casă.

 

O bătrână, celebră și ea pe YouTube, fiind cea care i-a spus tânărului ”Omul Paiangăn”, a fost prima care a încercat să îl facă să coboare. ”Hai jos mă fraiere!”, i-a strigat femeia.

 

Bătrâna și ”Omul paiangăn” au făcut show pe Napoca! Tânărul, care a vrut să se arunce de pe clădire, vrea o casă de la Emil Boc - VIDEO

Comentarii Facebook