”Omul Paiangăn” s-a urcat iarăși pe o clădire pe de strada Napoca. S-a ales cu dosar penal

 

”Omul Paiangăn”, pe numele lui adevărat Mircea Bolodi, s-a dat iarăși în spectacol, azi-noapte, după ce s-a urcat iarăși pe clădirea restaurantului Baracca, de pe strada Napoca, și a amenințat că se sinucide.

 

Avem o sesizare de la ora 0.40 de minute. Mircea B., aflat pe acoperișul unei cladiri de pe strada Napoca, a protestat, amenințând că se va sinucide. El a refuzat să coboare adresând injurii trecătorilor. 

 

Polițiștii de la Secția 1 s-au sesizat pentru ultraj contra bunelor moravuri”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Anca Purdea.

 

”Omul Paiangăn” are aceeași revendicare, el solicită o locuință. Primarul Emil Boc s-a întâlnit cu el miercuri dimineața și i-a promis că va fi ajutat.

 

Mircea Bolodi s-a mai urcat de două ori pe clădirile de pe strada Napoca și a amenințat că se va sinucide, dacă nu primește o locuință. Ultima dată a făcut-o în aprilie 2013, când primarul Emil Boc l-a convins să coboare și i-a promis că va discuta cu proprietarii locuinței în care stă ilegal pe strada Napoca, pentru a-l mai ține o vreme până când va fi găsită o locuință socială.

Comentarii Facebook