Olimpiada "Mestesuguri artistice traditionale", va avea loc la Cluj-Napoca in 14 mai! Pana in 11 mai, cel tarziu, va puteti inscrie!

Olimpiada "Mestesuguri artistice traditionale" va avea loc pe platoul Salii Sporturilor "Horea Demian" din Cluj-Napoca.

In cadrul olimpiadei, editia 2011, se pot inscrie toate scolile din judetul Cluj, cu maximum 5 elevi cu orice mestesug practicat in cadrul atelierelor speciale: prelucrare lemn, pictura icoane, realizare podoabe din margele, tesut, cusut, tors, impletit, realizarea costume traditionale, masti, ceramica etc.

Concurenþii vor purta  pe timpul Olimpiadei, costum popular - ca tinuta obligatorie, de preferinta din zona de provenienta a participanþtlor si vor prezenta trei lucrari gata realizate, urmand ca o a patra lucrare sa se realizeze in timpul desfasurarii concursului.

 

Primii zece concurenþi vor fi selecþionaþi pentru a reprezenta judetul Cluj la Sibiu, in cadrul fazei nationale a Olimpiadei „Mestesuguri Artistice Tradiþionale”. Ceilalþi premianti ai fazei judetene, vor fi si ei rasplatiti, urmand sa fie  inscrisi pe listele taberelor de profil, organizate de cãtre C.J.C.P.C.T Cluj.

 

Confirmarea participãrii la Olimpiadã va fi trimisã, pânã cel târziu,  marti, 11 mai 2011, ora 16.00, prin FAX: 0264.59.77.82 sau e-mail:  traditii@traditiiclujene.ro si va contine urmatoarele date: numele si prenumele, scoala de provenienta, clasa si mestesugul la care concureaza. 

 

Informatii suplimentare, despre Olimpiada „Mestesuguri Artistice Traditionale”, se pot obtine la sediul Centrului Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Cluj, Calea Dorobantilor, nr. 104, Cluj-Napoca, telefon: 0264.59.77.81 sau de pe site-ul: www.traditiiclujene.ro.

 

Comentarii Facebook