Cluj Fashion Week s-a anulat din cauza dezastrului organizatoric! - EXCLUSIV


Cluj Fashion Week s-a anulat din cauza problemelor organizatorice. Purtatorul de cuvant al festivalului, Walter Ghidibaca, a declarat pentru Stiri de Cluj ca prezentarile de moda de azi si maine nu vor mai avea loc.

 

Astazi, designerii au fost evacuati din hanul Fullton, pentru neplata facturilor de cazare.  Reprezentantii hotelului au declarat ca, potrivit contractului, organizatorii trebuiau sa achite zilnic facturile de cazare. "Organizatorii sunt neseriosi si nu ne-au platit asa cum ne-am inteles. Pot ramane in hotel numai cei care isi achita singuri din buzunar facturile, dar ceilalti nu!", a declarat Ana-Maria Csipkes, directorul  hotelului Hanul Fulton.

 

Walter Ghidibaca, purtatorul de cuvant al festivalului Cluj Fashion Week, a declarat ca directorul evenimentului l-a informat ca mai multi sponsori nu si-au respectat contractele si au fost unele probleme financiare.

 

Directorul festivalului, Calin Chiver, a declarat ca festivalul a fost anulat pentru ca "locatiile cu care am avut contract, hanul Fullton si aeroportul international, nu s-au tinut de cuvant si ne-au anuntat ca daca nu platim acum pe loc nu ne mai lasa sa ne desfasuram activitatea. Asa nu se poate sa faci un festival. Am avut contract  pe intervalul 10 - 13 noiembrie si, spre exemplu aeroportul international, ne-a pus astazi in vedere sa platim toti banii, daca mai vrem sa ne tinem prezentari acolo. Contractul prevedea ca platim la inceput si la final. La prezentarea de joi seara de la aeroport nu au vrut sa porneasca luminile daca nu am platit ceva", a spus Calin Chiver.

 

Prezentarile de moda de vineri si sambata nu se vor mai tine si toti designerii vor pleca.

Comentarii Facebook