Octavian Buzoianu nu este patronul hotelului Opera Plaza. UBB vrea să îl cumpere cu 10 milioane de euro


Proprietarul Hotelului Opera Plaza este omul de afaceri Călin Buzoianu și nu fratele acestuia, Octavian Buzoianu, așa cum a scris Știri de Cluj, în 16 martie. 

Octavian Buzoianu a trimis un drept la replică prin care a solicitat rectificarea acestui detaliu. 

Vă solicit ca de îndată să procedați la rectificarea informațiilor cuprinse în cadrul articolului intitulat ”UBB Cluj cumpără hotelul Opera Piaza, pentru Facultatea de Drept din Cluj. Hotelul e pe ruina Fabricii Feleacul” și totodată, pentru corecta informare a opiniei publice, vă solicit publicarea prezentului drept la replică pe site-ul stiridecluj.ro., în condiții similare de vizibilitate ca și articolul inițial.

În cadrul articolului indicat mai sus, publicat pe site-ul stiridecluj.ro la data de 16.03.2021 ați comunicat următoarea informație incorectă: ”Hotelul (Opera Piaza) este deținut acum de omul de afaceri clujean, Octavian Buzoianu”.

Doresc să vă aduc la cunoștință faptul că subsemnatul nu am deținut în trecut și nu dețin nici în prezent funcția de asociat sau administrator în cadrul societății Hold Invest SRL, societate care administrează Hotelul Opera Plaza.

În dovedirea susținerilor mele vă comunic atașat un extras ORC privitor la societatea Hold Invest SRL, din care se poate observa structura acționariatului, administratorii precum și mențiunile care atestă modificările efectuate de-a lungul timpului în cadrul societății.

În atare situație, vă solicit ca în cel mai scurt timp posibil de la primirea prezentului drept la replică să procedați la rectificarea informațiilor cuprinse în cadrul articolului intitulat ”UBB Cluj cumpără hotelul Opera Piaza, pentru Facultatea de Drept din Cluj. Hotelul e pe ruina Fabricii Feleacul”, precizează avocatul lui Octavian Buzoianu.

UBB Cluj este interesată să cumpere clădirea pentru Facultatea de Drept, iar prețul aprobat de Senat este de 10 milioane de euro. 

UBB Cluj cumpără Hotelul Opera Plaza, pentru Facultatea de Drept din Cluj. Hotelul e pe ruina Fabricii Feleacul

Comentarii Facebook