Ochiu Mic s-a PREDAT. Ce TUPEU incredibil a avut, dar procurorii l-au pus la RESPECT

 

Interlopul Tudor Vancea, cunoscut sub numele de ”Ochiu Mic”, s-a predat la Poliția Cluj.

 

La data de 11 martie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au pus în aplicare un mandat de arestare, emis pe numele unui bărbat, de 29 de ani, din Cluj-Napoca.

 

Acesta este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei, ca urmare a unui accident rutier produs în 22 februarie a.c., pe Calea Turzii, din municipiul Cluj-Napoca.

 

Persoana în cauză s-a prezentat la sediul instituţiei competente în vederea contestării măsurii de arestare preventivă, aceasta fiind respinsă.

 

Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, urmând a fi prezentat în faţa instanţei, la data de 12 martie a.c., pentru confirmarea mandatului”, precizează Poliția Cluj.

 

”Ochiu Mic” s-a predat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, fiind însoțit de avocata lui. Tudor Vancea a solicitat, cu tupeu, să fie ridicată măsura arestării preventive pentru 30 de zile, dar procurorii l-au pus la respect și l-au trimis în arest. Acesta a considerat că faptul că a produs un accident grav, iar apoi a fugit (se bănuiește că din România) nu reprezintă suficiente motive pentru a fi arestat. 

 

Vancea va fi audiat, cel mai probabil, în cursul zilei de joi, 12 martie, când procurorii vor afla cu lux de amănunte unde s-a ascuns.

Comentarii Facebook