Oboseală, frustrare și nervi pe Aeroportul din Cluj-Napoca! O cursă a fost anulată și alte câteva au avut întârzieri de până la 11 ore


A fost haos pe aeroportul din Cluj-Napoca, luni, după ce o cursă a fost anulată și alte câteva au avut întârzieri de până la 11 ore. Compania aeriană spune că a întâmpinat probleme tehnice, lucru care nu i-a liniștit pe pasagerii care trebuiau să ajungă în această dimineață la lucru.

Pasagerii au primit apă, sandwich-uri, cafea și chiar cazare la hotel, până la următorul zbor. Dar asta nu-i încălzește pe cei care ar trebui să fie astăzi la muncă, în țara de destinație. La ora prânzului, pasagerii care urmau să plece spre Luton, Londra, erau gata de îmbarcare. Atunci au aflat că zborul lor a fost anulat, notează stirileprotv.ro.

Oamenii se aflau deja la poarta de îmbarcare, când au aflat că zborul le-a fost anulat.

Eram deja la gate, nu se face așa ceva. Noi trebuia să fim azi acolo și cel mai rapid zbor spune că e miercuri”, a transmis un pasager pentru sursa citată.

Oamenii s-au așezat la ghișee, ca să afle ce opțiuni au. Alți oameni care trebuiau să decoleze cu destinația Milano și erau deja în autobuze, pentru a merge la avion, au fost întorși din drum. Li s-a transmis că vor pleca, probabil, la ora 18, cu o întârziere de 11 ore.  Așa că mulți au rămas în aeroport.

Și zborul din Cluj-Napoca spre Bologna a avut o întârziere de peste 7 ore. Pasagerii pot primi vouchere cu care își pot lua o cafea în aeroport, apă sau sandwich-uri. Compania WizzAir a transmis că aeronavele care erau programate să opereze zborurile au necesitat verificări tehnice neplanificate, potrivit sursei citate.

Cei care au zborul anulat sau întârzieri mai lungi de 5 ore pot solicita reprogramarea zborului, rambursarea integrală a banilor sau 120% din sumă sub formă de credit de companie, care poate fi folosit la cumpărarea unor alte bilete.

Comentarii Facebook