Arde depozitul Kazan, pe Calea Baciului. Clujeancă: „Am sunat la 112 și n-a răspuns nimeni, fetele din Cluj nu fac față la apeluri”


Pompierii din cadrul Detașamentelor 1, 2 și Turda intervin în aceste momente cu 6 autospeciale și 2 autoscări pentru stingerea unui incendiu care a cuprins hala Kazan, situată pe calea Baciului, din municipiul Cluj-Napoca. Având în vedere degajările mari de fum a fost emis, prin sistemul RO-Alert, un mesaj de avertizare către populația din zonă.

O clujeancă care a sunat la 112 după ce a auzit explozia spune că a fost contactată opt minute, mai târziu, iar operatorii „112” de la Cluj nu ar face față volumului mare de muncă. 

d1.jpeg

„Ce este cel mai trist este că la momentul exploziei am sunat la 112 și nu a răspuns nimeni… Nu este prima dată când se întâmplă asta. 

Am fost sunată înapoi după 8 minute ca să își ceară scuze că nu au personal destul și că fetele din Cluj nu fac față la apeluri”, a transmis clujeanca.

Precizăm că apelul de urgență a venit în jurul orei 7.30. Nu sunt până în prezent persoane care să solicite consult medical. Preventiv la fața locului s-a alocat și un echipaj SMURD.

d3.jpeg

Comentarii Facebook