O vedetă din Capitală este revoltată de prețurile de la Aeroportul din Cluj: „Îți fac reclamație, aeroportule. Mai bine bei apă de la robinet”


Lidia Buble a povestit pe rețelele de socializare un moment mai puțin plăcut cu care s-a confruntat pe aeroportul din Cluj. Artista spune că a fost șocată total de prețurile de aici și deși nu se consideră o persoană zgârcită îi va face o reclamație aeroportului pentru că nu i se pare normal ce se întâmplă.

„Bă, voi realizați ce prețuri?! Mie când mi-a zis tanti aia la casierie am zis că își bate joc de mine. Am mai întrebat o dată, zic: ”Cât? 34 de lei”. Cum să coste atât? Se uită lumea la mine că mă minunez la prețuri.

Mie nu mi se pare normal, cum să dai pe o cafea... M-am gândit că-mi cere vreo 15 lei, că zic că sunt în aeroport și e mai scump. Apa a fost zece lei, deci voi vă dați seama că a fost cafeaua asta 24 de lei?! Eu am rămas proastă. Mie nu mi se par normale prețurile astea, îmi pare rău!”, a spus Lidia Buble, pe Instagram.

Lidia Buble a ținut să precizeze că este revoltată de prețuri, chiar dacă ea se consideră o persoană foarte darnică și deloc atentă la banii pe care îi cheltuiește.

„Îți fac reclamație, aeroportule. Îți fac reclamație pentru că nu mi se pare normal. Aici trebuie să fii milionar ca să-ți iei și sandvici și de astea. Nu-s zgârcită, sunt mână largă, niciodată nu știu câți bani am, dar prețurile astea chiar nu-s normale.

Mai bine știi că rabzi, bei apă de la robinet. Stau să mă gândesc cât e o ciocolată, sucul cât o costa, un sandvici sigur e 50 de lei", a mai spus artista.

Comentarii Facebook