O turistă a jignit Clujul și Bucureștiul, dar laudă Iașiul: Bucureștiul e o cocină, iar Clujul - un grajd


O turistă jignește Clujul și Bucureștiul, dar laudă și ridică în slăvi Iașiul. Despre Cluj aceasta a spus că e un grajd, iar Primăria din Iași a distribuit postarea acesteia. 

Am fost 2 zile în Iași. Văzusem toată Europa, dar acest oraș nu. Ce vreau să vă spun, după ce am bătut orașul - și prin centru, și prin cartiere: Bucureștiul e o cocină, iar Clujul - un grajd. Nu vezi tu aici un muc de țigară, o hârtie, o coajă de pepene, un șobolan. Nu inspiri nicio duhoare... Am trecut, de asemenea, prin Vaslui, alt loc în care n-am fost niciodată. Și la polul grozăviilor României e mai curat decât pe Calea Victoriei”, a descris turista pe Facebook. Primăria din Iași s-a grăbit să distribuie postarea. .

Ulterior, după ce s-a declanșat o controversă uriașă, turista primind sute de cereri de prietenie pe Facebook, aceasta a spus: 

Frate, merg și eu în Iași 2 (două) zile să culeg floricelele și buchețelele pentru nunta copiilor mei, să-mi consum tichetele de vacanță din perioada carantinei nejustificate - ocazie cu care îmi cumpăr niște pantofi ab-so-lut superbi - și mă trezesc subiect de știre. 

N-am făcut decât să constat că orașul e super curat față de Cluj-Napoca și de București, că nu sunt șoareci șobolănoși, praf și zemuri puturoase și acum mă înjură unii de mama focului, urlă toate primăriile.

Să cerem împreună Guvernului anularea acestor nemernice de tichete de vacanță, fără de care n-aș fi ajuns la Iași în viața mea și n-aș fi produs dihonie între Moldova, Ardeal și Țara Românească. Compensarea lor cu vouchere de testare PCR pentru turismul extern și cu teste de anticorpi, să știm exact cum mai stăm cu imunitatea, e mult mai adecvată și de sezon”, a scris Camelia.

Comentarii Facebook