O tânără din Câmpia Turzii și-a văzut visul spulberat de un șofer beat. A fost lovită de un excavator în fața casei


Un bărbat din Câmpia Turzii s-a urcat beat la volanul excavatorului și a lovit o tânără, care se afla în fața casei. Impactul a fost atât de violent, încât tânăra s-a ales cu bazinul fisurat, iar acum nu va mai putea deveni asistentă medicală în cadrul armatei.

Dorel Ciucaș nu avea permis pentru a conduce excavatorul, iar cel de categoria B a fost suspendat din cauza consumului de alcool. 

Părinţii tinerei de 25 de ani au povestit tot cazul deosebit de grav și dureros.

Am ieşit din curte, am văzut că vine utilajul. Iniţial, am zis că nu deschid uşa ca să nu lovească cumva uşa. Când a ajuns în dreptul meu, am văzut că virează brusc stânga. În momentul acela nu am mai putut să reacţionez nicicum", a declarat Monica, conform observatornews.ro.

Cam după vreo 2-3 minute mă sună şi zice: tată, ieşi afară. M-a lovit un utilaj. Şi când am ieşit afară, era căzută jos, maşina era lovită şi am încercat să o ridic", spune tatăl fetei.

Şoferul o ţinea sus şi tare: hai dom'le să ne înţelegem că plătesc cât ziceţi. În momentele alea va daţi seama că n-am mai... Iti vezi tu copilul aproape zdrobit”, afirmă tatăl Monicăi.

Reprezentantul firma unde lucrează Dorel a spus că a mai avut probleme de acest gen ”dar când e la lucru face cât patru. Îmi pare rău o dată pentru el că o s-o încurce, îmi pare rău pentru mine”.

Dorel sau cei de la firma la care lucra acesta nu au avut nicio urmă de regret pentru tânăra de 25 de ani, care va petrece următoarele trei luni imobilizată în pat.

Comentarii Facebook