O studenta de la FSEGA lupta pentru viata! Georgiana Bara are nevoie de bani pentru tratament


Georgiana Bara a fost diagnosticata cu Limfom Hodgkin stadiul II A in 2007, pe cand avea doar 18 ani. In aceast tip de cancer, celulele din sistemul limfatic se divid anormal si se raspandesc in afara acestuia, afectand organele interne si sistemul osos.

Tratamentul dur cu chimioterapie si radioterapie l-a urmat pentru o perioada de 7 luni si jumatate la Clinica de Hematologie din Cluj-Napoca. A fost o perioada grea, in care a resimtit din plin durerea tratamentului.

Cu toate acestea, Georgiana a luptat pentru o viata normala si pt visele ei, a urmat cursurile Facultatii de Stiinte Economice din Cluj-Napoca, momentan fiind inscrisa la master, anul I.

La finalul tratamentului analizele au fost mai mult decat imbucuratoare. Cancerul era in remisie.
 
Pentru a evita riscul unei noi imbolnaviri, a efectuat periodic analizele. Au fost 4 ani in care s-a bucurat de efervescenta vietii de studentie, visand la un viitor cat mai luminos. Insa totul a devenit iluzoriu, cand in urma cu 2 saptamani, analizele au indicat ca boala a recidivat acum intr-o forma grava, Limfom Hodgkin stadiul IV. Doctorii i-au spus ca tratamentul care se impune pentru acest stadiu este foarte agresiv si determina multe complicatii asupra oragnismului.

A incercat sa afle si parerea  altor specialisti, astfel a contactat o clinica din Germania, Uniklinik Koln. Dupa realizarea analizelor, medicii au anuntat-o ca boala ii revenise in urma cu 2 ani, desi Georgiana a facut in tot acest timp, o multime de analizele specifice.

Din fericire exista tratament care o poate salva. Tratamentul care ii va reda speranta, va include pe langa schema de chimioterapie, radioterapie si un transplant autolog de celule stem. Costurile se ridica la ingrijoratoarea suma de 90.000 euro, si in ciuda eforturilor financiare facute de familie si prieteni, din pacate nu se poate acoperi aceasta suma. Apelam la bunavointa voastra pt o ajuta pe Georgiana, orice donatie fiind foarte apreciata.


Datele de cont sunt urmatoarele:

Bara Maria-Georgiana
LIBRA BANK:
RO57BREL0002000417280100 contul de lei
RO73BREL0002000417280200 contul de euro

Date de contact: 
Georgiana.bara@yahoo.com
Tel. 00 40 745 538 367

Comentarii Facebook