O profesoară din Cluj se revoltă! Rușine! În sălile de clasă sunt DEJA cabine de vot, iar copiii nu pot respecta distanța de un metru


Romana Chișu, o profesoară din Cluj-Napoca, le bate obrazul primarului Emil Boc și inspectorului general școlar Marinela Marc pentru că deja în clase sunt montate cabinele de vot, iar copiii învață și nu mai au loc în bănci. 

Domnule primar Emil Boc,

Doamna inspector școlar general Marinela Marc,

Cum este posibil să fie instalate în sălile de clasă cabine de vot încă de LUNI după-amiaza, în condițiile în care alegerile locale au loc duminica viitoare? Și asta fără ca noi, profesorii care ne desfășurăm activitatea în acele săli, alături de elevii noștri, să fim anunțați în prealabil?

Știți că ne încurcă foarte tare cabinele dumneavoastră de vot? Știți că nu mai putem păstra distanța minimă de 1 m între bănci, distanță care e oricum mult prea mică pentru a ne simți în siguranță? Știți că avem în clase 25-30 de elevi care fac cursuri într-o singură tură, iar acum ne înghesuim și mai tare ca să facem loc cabinelor dumneavoastră de vot?

Să vă fie rușine!”, a scris Ramona Chișu.

Culmea este că situația se regăsește la școala unde voteaza primarul Emil Boc, în cartierul Zorilor. 

Comentarii Facebook