O polițistă a comis un accident în Băișoara! Mașina a lovit un stâlp și firele de electricitate sunt căzute pe drum - VIDEO


O polițistă din Băișoara a produs un accident pe drumul spre Iara. Mașina condusă de aceasta a lovit un stâlp de pe marginea drumului, pe care l-a rupt. Firele de electricitate sunt căzute pe șosea, fiind pericol de electrocutare. 

Polițista conducea mașina personală și era în timpul liber, ne-a relatat un martor. Când a văzut că lumea face live de la locul accidentului și-ar fi luat o haină pe ea.

Oamenii se tem să mai traverseze strada, de frică să nu se electrocuteze. La fața locului a venit un polițist și primarul din Băișoara, iar sătenii dirijează traficul. 

Cei de la locul accidentului s-ar fi așteptat să fie chemați cei de la Electrica, pentru a întrerupe alimentarea cu energie, nu să vină primarul în zonă.

Oamenii ar vrea să vină poliția rutieră pentru a dirija traficul. ”Normal e să fie dirijat traficul, nu să fie puși oamenii să ridice firele de pe jos, pentru a trece lumea”, ne-a relatat un martor.

WhatsApp Image 2023-05-25 at 17.50.26 (2).jpegWhatsApp Image 2023-05-25 at 17.50.26 (3).jpeg

collage.png

Comentarii Facebook