O clujeancă se teme să iasă din casă, după ce o cioară a atacat-o - FOTO


O clujeancă nu a mai ieșit de câteva zile din casă de frica unei ciori, care a atacat-o. Cercetătorii cred că este ceva izolat și că pasărea își apără puii. 

Liliana Derevici a relatat că cioara a lovit-o cu ciocul în cap. ”CIOARA care m-a atacat lovindu-mă în cap cu ciocul, fără motiv, duminică după-masă când m-am dus să culeg flori din grădinița din spatele blocului. Degeaba am strigat din toate puterile că nu a ieșit nimeni! Abia am reușit să fug până în casă, împiedicându-mă și căzând, luxându-mi glezna, căci la strigătul meu au venit și alte ciori.

Am fotografiat din casă, cioara care s-a așezat pe un trunchi de copac în fața balconului meu.

Alte 5 persoane din vecini au pățit ceva asemănător, astfel s-a creat o stare de panică încât îți este și teamă să mai ieși din bloc.

Rog să nu se mai hrănească CIORILE și celelalte păsări in aceasta zonă pentru ca acestea să se deplaseze în altă parte”, a spus femeia, care locuiește în zona centrală a Clujului. 

347395470_762286988769450_5945635217017878284_n.jpg

Se pare că o vecină hrănește ciorile, care s-au stabilit în copacii din zonă.

Adrian Nechita, preşedintele blocului, a spus că ”mai mulţi vecini au fost atacaţi în ultima vreme. Foarte multe ciori au pui prin zonă şi când se apropie cineva de pui ele aşa reacţionează. Noi am făcut o sesizare la Primărie şi aşteptăm să vedem ce o să se întâmple”, conform Observatornews.ro.

Comentarii Facebook