O nouă zi în Vaslui! Un bărbat beat aflat în carantină a mers la păcănele. După ce a pierdut tot a blocat traficul - VIDEO


Un bărbat în vârstă de 35 de ani din Vaslui a blocat traficul după ce a pierdut banii la păcănele. Acesta era în carantină, dar acest lucru nu l-a împiedicat să nu iasă din casă. 

Publicația Vremea Nouă scrie că scandalagiul s-a așezat pe o trecere de pietoni dintr-o zonă intens circulată, blocând circulația rutieră. Un instructor auto a coborât dintr-un autobuz aflat în fața trecerii pentru a încerca să-l ia din stradă, dar a fost luat la bătaie.

Poliţia municipiului Vaslui a fost sesizată de către gestionarul unui spaţiu comercial cu privire la faptul că un bărbat face scandal în interiorul localului. La faţa locului a fost dirijat un echipaj de ordine publică format din poliţist şi jandarm care a depistat şi identificat prezumtivul făptuitor şi a restabilit ordinea şi liniştea publică. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că bărbatul de 35 de ani, domiciliat în Vaslui, se afla sub măsura carantinei la domiciliu. Întrucât bărbatul se afla sub influenţa alcoolului, a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui pentru evaluare şi dispunerea măsurilor legale”, a declarat presei purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Bărbatul a fost amendat cu 1.500 lei și cu 2.000 lei pentru că nu a respectat legile carantinei.

Comentarii Facebook