O nouă companie aeriană introduce zboruri regulate de la Cluj. Se zboară de patru ori pe săptămână



Operatorul aerian Turkish Airlines va începe operarea de zboruri regulate pe ruta Cluj-Napoca - Istanbul – Cluj-Napoca, începând cu data de 12 iulie 2016, de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj.

Destinaţia Istanbul va fi operată cu o frecvență de 4 zboruri pe săptămână, în zilele de luni, marţi, joi şi sâmbătă, după următorul program:



Compania aeriană Turkish Airlines este membru Star Alliance, prima și cea mai mare alianță de companii aeriene din lume, încă din anul 2008. Asigurând a 4-a cea mai mare rețea de rute din lume, Turkish Airlines operează zboruri către nu mai puţin de 235 destinații internaționale din 113 țări, respectiv 49 destinații interne.

Zborurile vor fi efectuate către și de la Aeroportul Internațional Istanbul Atatürk clasat pe locul 11 la nivel mondial în categoria celor mai aglomerate aeroporturi, înregistrând în anul 2015 un trafic de 61,8 milioane pasageri. La nivel european, Aeroportul Internațional Atatürk se clasează pe poziția a 3-a în categoria aeroporturilor de peste 25 milioane de pasageri, conform statisticii ACI Europe.

Prezenţa unui nou operator aerian pe Aeroportul Internaţional Cluj este un prilej de bucurie pentru Consiliul Judeţean Cluj. Aeroportul se află într-o continuă dezvoltare a reţelei sale de rute iar destinaţia Istanbul a fost mult aşteptată de către pasageri şi de către mediul de afaceri. Dorim mult succes companiei aeriene şi suntem siguri că această rută va avea un impact pozitiv asupra turismului, relațiilor culturale și desigur, asupra relațiilor de afaceri dintre regiunile deservite de cele două aeroporturi.”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj,l Marius Mînzat.

Legătura aeriană cu un hub internațional atât de important precum cel din Istanbul, oferă pasagerilor posibilitatea de a călători cu uşurinţă către orice colț al lumii. Apreciem decizia Turkish Airlines de a deschide această rută cu o frecvenţă de 4 zboruri pe săptămână și suntem convinşi de faptul că această destinație va fi primită cu mare interes de către pasagerii din aria noastră de acoperire şi nu numai.”, a spus și David Ciceo, Directorul General al Aeroportului Internațional Cluj.

Pentru informaţii suplimentare şi rezervări de bilete accesaţi http://www.turkishairlines.com/en-ro/.

Comentarii Facebook