O nouă acțiune de dezinsecție la Cluj. Când va avea loc



Primăria Cluj-Napoca anunță o nouă acțiune de dezinsecție pe domeniul public al orașului, în perioada 8 – 24 august 2016.

Actiunea se va desfasura intre orele 21.00 - 06.00, iar în cazul conditiilor meteorologice nefavorabile, durata prevazuta se va decala si/sau prelungi.

Substantele folosite in actiunea de dezinsectie sunt KOTHRINE PROFI EC 250 - substanta pentru combaterea adultilor, inclusiv a speciei Aedes Albopictus, responsabila pentru raspandirea virusului Zika si BAYCIDAL WP 25 – insecticid pentru combaterea larvelor. Produsele sunt avizate de Ministerul Sanatatii – Comisia Nationala a Produselor Biocide, fac parte din grupele Xn, respectiv Xi de toxicitate si se regasesc in Registrul National al produselor biocide avizate pentru profilaxia sanitar umana.

De asemenea, pentru eficienta, activitatea de dezinsectie trebuie tratata in mod unitar, atat pe domeniul public, cat si privat la nivelul localitatii, motiv pentru care rmunicipalitatea le recomandă cetatenilor, asociatiilor de locatari/proprietari, agentilor economici si institutiilor de pe raza municipiului sa efectueze tratemente de dezinsectie in gradini, pe terenuri, pasuni, depozite de anvelope uzate, subsoluri, casa scarii de la blocuri etc odata cu actiunea de pe domeniul public a Primariei Cluj-Napoca.

Activitatea de dezinsectie este realizata de firma S.C. CORAL IMPEX S.R.L., conform contractului de delegare a gestiunii serviciului de deratizare, dezinsectie si dezinfectie incheiat cu municipiul Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook