O mașină a Prefecturii Cluj a blocat mașinile studenților din Hașdeu. Proprietarul i-a și INJURAT - FOTO

 

Un autoturism cu geamuri fumurii, care avea pe parbriz însemnele Prefecturii Cluj, i-a scos din minți pe studenții din campusul Hașdeu, blocând circa 20 de mașini. 

 

Incidentul s-a ”consumat” marți, 8 octombrie, în jurul orelor 22.30 - 23.00 pe strada Bodgan Petriceicu Hasdeu din Cluj-Napoca.

 

Un autoturism negru, cu geamuri fumurii, marca Opel, cu numarul de inmatriculare CJ 92 HKN, avand pe parbriz marcajul INSTITUTIA PREFECTULUI CLUJ, a blocat accesul din spatele caminului B13, astfel blocand aproximativ 20 de masini si drumul de acces la gradinita aflata in zona.

 

In momentul in care am ajuns la fata locului stergatoarele autoturismului mai sus mentionat erau deja ridicate, semn ca cineva dorea deja sa iasa inaintea noastra, dar nu a putut din caza acestui autoturism. 

 

Dupa cateva zeci de minute de asteptare a aparut un domn insotit de o domisoara, revoltat ca i s-au ridicat stergatoarele si a inceput sa ne ameninte ca ne da in judecata daca ne-am atins de masina lui (?!?!). In loc sa isi admita greseala si sa isi ceara scuze pentru neplacerea creata mai multor persoane a inceput sa ne acuze pe noi (care asteptam acolo fiind blocati) si chiar sa ne injure!”, ne-a scris Cristian S. pe adresa office@stiridecluj.com. 

 

 

Nu mi se pare normal ca un angajat al Prefecturii, care ar trebui sa reprezinte cetatenii acestui judet sa se comporte in acest fel! Acesti oameni se cred niste dumnezei locali, doar pentru ca au o eticheta cu PREFECTURA CLUJ cred ca le este permis orice in acest oras!”, a mai spus studentul care a sesizat incidentul.

----------------------------------------

UPDATE

 

Toate masinile care apartin Institutiei Prefectului jud Cluj au numere de inmatriculare apartinand Ministerului Afacerilor Interne, in forma MAI.

 

Ecusonul prezentat in fotografie pe site-ul dumneavoastra este un model de ecuson pe care Consiliul Judetean Cluj il elibera in urma cu cel putin 3 ani, cand cele doua institutii, Consiliul Judetean Cluj, respectiv Institutia Prefectului Cluj aveau sediul in aceeasi locatie, respectiv la adresa de pe bulevardul 21 Decembrie 1989 nr 58. Institutia Prefectului Cluj nu a eliberat niciodata un asemenea ecuson pentru angajati.

 

 

Masina din fotografie apartine unui cetatean din județul Cluj, care nu a fost angajat niciodata al Institutiei Prefectului Cluj sau al Conbsiliului Judetean Cluj”, a precizat purtătorul de cuvânt al Prefecturii Cluj, Anamaria Danciu. 

Comentarii Facebook