O masina a plonjat in Somes, langa podul Elisabeta! Soferul era beat FOTO


Un sofer a plonjat cu masina in Somes, joi dimineata, in jurul orei 4.10, in apropiere de podul Elisabeta, pe strada Splaiul Independentei.

O macara a fost transportata la locul incidentului pentru a scoate masina din apa, scrie danielrus.ro.

Accidentul a avut loc in jurul orei 4.10 dimineata pe strada Spailiul Independentei si s-a soldat cu ranirea a doua persoane si pagube materiale insemnate. "Soferul, C.C,. de 27 de ani, aflat sub influenta bauturilor alcoolice, circula pe strada Splaiul Independentei din directia strada Baritiu spre strada Plopilor, dar nu a adaptat viteza la conditiile de drum, a pierdut controlul asupra directiei de mers si s-a rasturnat pe partea dreapta a dreumului, in raul Somes", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, Anca Purdea.

Accidentul s-a soldat cu ranirea usoara a lui C.C. si a pasagerului M. Dan, de 25 de ani. Conducatorul auto este cercetat pentru vatamare corporala din culpa si conducerea unui autoturism sub influenta bauturilor alcoolice.

Pagubele materiale intregistrate se ridica la 80 de mii de lei, autoturismul care s-a rasturnat in Somes fiind distrus in totalitate.

 


Comentarii Facebook