Sambata 26 Octombrie

O mașină a luat foc în Feleacu, județul Cluj. Cauza incendiului a fost o defecțiune la motor- VIDEO


Intervenție pentru stingerea unui incendiu care a cuprins un autoturism în localitatea Feleacu

În această seară, un autoturism aflat în mișcare în localitatea Feleacu a fost cuprins de flăcări. Pompierii de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca au intervenit rapid pentru a stinge incendiul.

La sosirea echipajului, autoturismul era complet incendiat. Din fericire, toți ocupanții au reușit să iasă din mașină înainte de sosirea pompierilor și nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Pompierii au utilizat două linii de furtun pentru a controla și stinge flăcările, prevenind astfel extinderea incendiului. Conform cercetărilor preliminare, se pare că incendiul a fost declanșat de o defecțiune la motorul autoturismului.

”La fața locului a ajuns o autospecială pentru stingerea incendiilor care a găsit autoturismul cuprins în totalitate de flăcări. Ocupanții au ieșit din autoturism până la sosirea pompierilor și nu au solicitat consult medical.
Echipajele operative au acționat cu două linii de furtun pentru stingerea flăcărilor, fiind evitată propagarea acestora mai departe de limitele în care au fost găsite.
Cercetările preliminare au arătat că incendiul a pornit de la o defecțiune a motorului autoturismului”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj Cluj.


masina in flacari cluj poza.jpg

Comentarii Facebook