O mămică a surprins polițiștii din Câmpia Turzii cu o surpriză dulce și un mesaj emoționant: „Toată viața ne vom ruga pentru voi!”


O mămică din Câmpia Turzii i-a surprins pe polițiști cu un gest inedit. Femeia le-a trimis polițiștilor în semn de recunoștință un tort și un mesaj emoționant după ce aceștia au ajutat-o să-și găsească fiul plecat de acasă.

Aceasta nu este o reclamă la produse de cofetărie – e o poveste cu final fericit.

Sâmbătă noaptea, colegii noștri de la Poliția municipiului Câmpia Turzii primeau sesizarea unei mămici foarte îngrijorate de faptul că mai devreme, în cursul zilei, fiul ei de 14 ani a plecat de acasă fără să anunțe și nu a reușit să afle unde ar putea fi. 

Situația era foarte gravă și înspăimântătoare pentru părinții, deoarece relația dintre ei și copilul lor, S., este una foarte bună, strânsă, fără conflicte sau neînțelegeri destul de des întâlnite, de altfel, între generații. Mai mult de atât, tânărul nu mai procedase așa niciodată..

Din acel moment au început toate activitățile care sunt desfășurate pentru cazurile de dispariţie voluntară în rândul minorilor. Toni, subinspector în cadrul Biroului de Investigații Criminale a răspuns rapid apelului și a venit la secție de acasă, unde a început să verifice toate pistele care putea conduce la găsirea băiatului.

Așa s-a și întâmplat, cooperând cu alți colegi, din cadrul Secției 7 Poliție Cluj-Napoca, Sebastian și Cătălin, băiatul a fost găsit, teafăr și nevătămat, cum obișnuim să spunem.

Aprecierea mamei pentru efortul și atenția cu care colegii au tratat situația a fost surpriza dulce a zilei la sediul Poliției municipiului Câmpia Turzii. Vă mulțumim și noi, dragi colegi!‼️

De cele mai multe ori, perioada adolescenței și interacțiunea cu tinerii aflați în plin proces de maturizare și schimbări emoționale nu sunt episoade ușoare pentru niciuna dintre părțile implicate. Nici pentru părinți, nici pentru copii. Însă un lucru e cert, părinții sunt grijulii și încearcă să fie cât mai implicați în viața copiilor lor.

Sfătuim tinerii să mențină o relație apropiată cu părinții lor, să le solicite sfaturile și permisiunea pentru orice idei care pot fi incluse în categoria spirit de aventură”, au transmis cei de la IPJ Cluj.

tort.jpeg

Comentarii Facebook