O librărie din Cluj te răsplătește dacă pui pe Facebook un selfie cu tine CITIND, nu cu FREZA sau ultima haina

 

O librărie din Cluj-Napoca oferă reducere la cumpărarea de cărți celor care își pun poze de profil pe Facebook cu ei citind.

 

”Cărțile pe care le citesc mă reprezintă mult mai mult decât trăsăturile feței sau freza. Hai să lansăm conceptul de book selfie: selfie în care să avem fața cufundată într-o carte”, a scris pe Facebook Victor Miron, un tânăr clujean. El și-a schimbat poza de profil cu una în care citește un roman - i se văd doar umerii și capul e acoperit de cartea deschisă.

 

Libăria Bookstory a pornit mai departe o campaie de recompensare a celor care își schimbă poza lor de profil de pe Facebook cu un în care citesc o carte. Reducerea este de 10% din cărțile cumpărate din librărie. Cititorul trebuie doar să folosească în descrierea imaginii codurile #cartilePeFata și #bookstory

 

De multe ori cărțile pe care le citim ne recomandă mult mai bine decât orice altceva. Vedem asta destul de des în librărie. Nu de puține ori s-a intamplat ca cineva sa ia in mana o carte iar un alt client sa intre in vorba cu acesta si sa-i recomande cartea respectiva”, a spus Vasile Jude, reprezentantul Bookstory.

 

Campania se umește ”Cărțile pe față” și se bazează pe un discurs susținut la Cluj de Adela Mureșan, o absolventă a Facultății de Litere din Oradea. ”Cărțile te construiesc și contribuie la formarea ta ca om, iar apoi ți se citesc pe față. Se văd în felul în care zâmbim, în felul în care privim, în felul în care înțelegem aceleași glume sau ne întristăm la aceleași întâmplări”, a spus Adela, citată de romaniapozitiva.ro.

Comentarii Facebook