O jurnalistă a parcurs România la volanul unui tractor în căutarea celor mai bune ferme din țara noastră. Traseul l-a finalizat la Cluj-Napoca


O româncă a făcut „înconjurul României” la volanul unui tractor, iar capătul călătoriei a fost Cluj-Napoca. 

Ineditul demers a fost inițiat de Patricia Pop, o jurnalistă specializată pe agricultură, care și-a propus să arate viața din fermă așa cum este ea: cu bune și cu rele. Patricia a ajuns la Cluj, la finalul traseului din Transilvania. Anii trecuți, Patricia a traversat cu tractorul partea de vest, de est și de sud, iar în acest an, traseul a cuprins Transilvania.

O româncă a făcut „înconjurul României” la volanul unui tractor, iar capătul călătoriei a fost Cluj-Napoca. Ineditul demers a fost inițiat de Patricia Pop, o jurnalistă specializată pe agricultură, care și-a propus să arate viața din fermă așa cum este ea: cu bune și cu rele. Patricia a ajuns la Cluj, la finalul traseului din Transilvania. Anii trecuți, Patricia a traversat cu tractorul partea de vest, de est și de sud, iar în acest an, traseul a cuprins Transilvania.

Anul acesta Patricia a parcurs cu tractorul județele Bistrița-Năsăud, Mureș, Covasna, Harghita, Brașov, Sibiu, Alba și Cluj. „Avem deja 2.200 de km la bord anul acesta”, declară aceasta.
Patricia și echipa sa călătoresc prin România în căutarea de fermieri care sunt dispuși să-și dezvăluie secretele din spatele ușilor, astfel, jurnalista poate arăta publicului munca grea care se ascunde în spatele produselor autohtone, dar și pentru a face cunoscută gastronomia specifică fiecărui loc pe care îl vizitează. 

Comentarii Facebook