O grădiniță de 5 milioane de lei va fi construită la Florești



Primăria Florești a demarat o nouă investiție, din fonduri proprii, pentru construirea unei grădinițe cu program prelungit.

Licitaţia aferentă a fost validată în cursul zilei de azi pe SEAP, Sistemul Eletronic al Achiziţiilor Publice. Investiţia este estimată la 5,093 milioane lei fără TVA, din care Lucrări: 4.850.865,00 lei, iar Diverse+neprevăzute: 242.543,25 lei, adică 5% din valoarea estimată a lucrărilor.

Locul viitoarei grădiniţe este în imediata vecinătate a Primăriei Floreşti, spre strada Ioan Rus.

În 2013 şi 2014 am avut o explozie demografică deosebită, asistând la un număr record de naşteri şi de înregistrări de copii pe teritoriul comunei. În câţiva ani toţi aceşti copii vor avea nevoie de o grădiniţă. De asemenea, numărul de locuri din grădiniţele actuale începe să fie unul nesatisfăcător pentru comunitate. Având în vedere toate acestea, necesitatea unei noi grădiniţe este una evidentă. Pe lângă această licitaţie pntru construirea efectivă a grădiniţei, vom avea o altă licitaţie pentru dotarea corespunzătoare. În mod normal, spre finele lunii februarie vom avea un câştigător, care se va apuca de treabă în primăvara acestui an. Nu este exclus ca grădiniţa să fie gata chiar în acest an”, a spus primarul comunei Floreşti, Horia Şulea.

Comentarii Facebook