O femeie din Dej a băut câteva beri și a bătut o barmaniță - VIDEO CAMERĂ DE SUPRAVEGHERE

 

O femeie din Dej a băut câteva sticle de bere și apoi a devenit violentă. Aceasta a agresat-o pe barmaniţa care o servea, fără niciun motiv.

 

O altercatie a avut loc sambata seara intr-un bar din Dej, judeţul Cluj. O femeie aflata la “baute” impreuna cu sotul ei si un prieten, a devenit violenta fara motiv, fiind sub influenta bauturilor alcoolice, scrie dejeanul.ro.

 

Dupa ce a baut cateva sticle de bere, unul dintre barbati a inceput sa-i reproseze barmanitei ca nu primesc suficienta atentie. La scurt timp, dupa ce si-a facut curaj cu cateva pahare de bere, sotia acestuia s-a pus pe scandal si ea. I-a reprosat barmanitei ca nu i-a fost golita scrumiera, desi in ea se aflau doar doua chistoace de tigari.

 

Dupa alte cateva guri de bere, aceasta s-a ridicat de pe scaun si a mers dupa bar, unde a inceput sa ii adreseze injurii barmanitei, ba chiar a lovit-o cu palma peste fata.

 

Fata de la bar a apucat sa apese butonul de panica, si fortata de cei doi barbati, femeia violenta s-a indreptat inspre iesire.

Comentarii Facebook