O femeie a fost injunghiata de sotul ei pe strada Muncitorilor din Cluj-Napoca- VIDEO

Incidentul s-a petrecut sambata seara  in jurul orei 19,00. Femeia in varsta de  51 de ani era acasa, in locuinta de pe strada Muncitorilor din Cluj-Napoca impreuna cu sotul ei.

 

Se pare ca cei doi soti Dinea au avut un conflict, si pe fondul consumului de alcool, barbatul a injunghiat-o pe femeie, atingandu-i ficatul. Tulia Dinea a fost dusa de urgenta la UPU 1 pentru ingrijiri medicale. In urma examinarii medico-legale s-a stabilit ca leziunile suferite de femeie i-au pus in primejdie viata.

 

Martorii spun ca acesta nu este primul incident violent intre cei doi soti. Ei sustin ca oamenii aveau conflicte frecvent si ca sotul , Stefan Dinea, in varsta de 58 de ani, a batut-o de mai multe ori pe femeie. Cei doi soti au doi copii, un baiat si o fata, plecati amandoi in strainatate.

 

Dupa efectuarea cercetarilor, Stefan Dinea a fost dus la sectie de politisti. El a fost retinut pe 24 de ore in baza ordonantei de retinere pentru tentativa de omor calificat. In cursul zilei de duminica va fi prezentat Tribunalului Cluj cu propunerea de arestare preventiva.

 

Citeste si...

Tentativa de crima pasionala la Ciucea! Un barbat gelos si-a atacat adversarul cu cutitul

Comentarii Facebook