O familie de rromi din Gherla a pus pompierii pe jar. O femeie a anunțat că soțul a dat foc la casă și copiii sunt înauntru VIDEO




Pompierii au fost puși în alertă, duminică seara, după ce au primit un apel din partea unei femei, din Fizeșul Gherlii, spunând că soțul ei a dat foc la casă, iar copiii se află înauntru.

In scurt timp, spre locul indicat, un cartier de romi de la marginea localitatii, s-au deplasat pompierii de la Dej si o ambulanta de la Gherla. Ajunsi acolo, pompierii au constatat ca cele spuse de femeie nu se adeveresc, si ca fumul provenea de la o gramda de resturi vegetale, aprinsa intentionat de copii, in apropierea casei, scrie dejeanul.ro.

Pompierii au stins focul, deși nu exita niciun pericol de extindere, apoi au început cercetările, alături de polițiști, pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Totul se pare că ar fi pornit după ce bîrbatul a consumat alcool, apoi a mers acasă și a început să se certe cu soția sa. de frică, femeia a fugit pe un deal din apropiere, de unde a văzut fumul gros ieșind din curte. Astfel, aceasta și0a imaginat cel mai rău scenariu și a sunat la 112, fără să vadă exact ce se întâmplă.

Politistii au deschis o ancheta, urmand a stabili daca femeia va fi trasa la raspundere pentru alertarea falsa a autoritatilor.

Comentarii Facebook