O facultate din Cluj plantează câte un copac pentru fiecare notă de 10 obținută de studenți în sesiune


Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării anunță că va planta câte un copac pentru fiecare 10 obținut de studenți în sesiune.

Astfel, facultatea se angajează să planteze pentru fiecare notă de 10 obținută de fiecare student câte un copac. În cazul în care un student vine cu dovada că a obținut, de exemplu, 3 note de 10, facultatea va planta 3 copaci drept răsplată.

Depunem eforturi pentru a ne asigura că avem un impact minim asupra mediului înconjurător, că amprenta de carbon a întregii comunități este cât mai mică posibil. Valorile noii generații sunt și valorile noastre. 

Suntem conștienți că mai avem lucruri de îmbunătățit, dar împreună suntem siguri că vom ajunge acolo unde ne dorim cu toții. 

Pentru a vă răsplăti eforturile depuse în această sesiune de examene, chiar dacă răsplata o regăsiți în voi, în felul în care vă dezvoltați și în viitorul pe care vi-l oferiți, am decis ca pentru fiecare 10 luat de voi să plantăm un copac. 

Dacă ați luat 3 de 10 în această sesiune, vom planta 3 copaci.

Dacă ați luat 5 de 10 în această sesiune, vom planta 5 copaci.

S.a.m.d.

Tot ce trebuie să faceți este să ne aduceți dovada notelor, iar apoi noi ne ocupăm de restul”, se arată pe pagina de Facebook a FSPAC.

Copacii vor fi plantați prin intermediul TeamTrees.org, mai anunță reprezentanții facultății.


Comentarii Facebook