O elevă de șase ani din Cluj-Napoca ar fi fost agresată sexual de soțul învățătoarei

 

O elevă de șase ani din Cluj-Napoca, de la Colegiul Pedagogic “Gheorghe Lazăr” ar fi fost agresată sexual de soțul învățătoarei.

 

Părinții fetiței au reclamat cazul, iar Inspectoratul Școlar Județean Cluj a demarat o anchetă. Valentin Cuibus, inspectorul general școlar, a declarat că învățătoarea a relatat în urma investigațiilor că soțul ei a venit la școală să îi aducă niște materiale didactice. ”Ne-a spus că a ajutat-o să îmbrace copii, la finalul orei de sport. Am fost anunțați de acest caz de către școală, care a primit o reclamație de la părinții fetiței”, a spus Valentin Cuibus.

 

Poliția confirmă cazul. ”Bărbatul este cercetat pentru corupere sexuală a minorilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Simona Vîrci.

 

Conform unor surse din cadrul școlii cazul este mai mult o inflamare a părinților.

 

Soțul învățătoarei le-a adus plastilină și hârtie colorată la clasă. Învățătoarea a avut educație fizică și bărbatul a ajutat-o să schimbe copiii. Unul dintre părinți s-a plâns apoi la conducere de agresiune sexuală și directorul a chemat poliția. A fost numită o comisie de cercetare internă, dar din datele existente până acum nu rezultă că s-a întâmplat ceva.

 

Fata a fost dusă la Medicină Legală și nu a fost nimic în neregulă. Singura chestie nerespectată este de ce a intrat în școală și bărbatul. 

 

De asemenea, a fost ședință cu părinții și 19 părinți au spus că nu trebuie să se schimbe și să fie dată afară învățătoarea. Deci numai cei doi părinți au o problemă. 

 

În plus, se pare că acum nici nu mai recunosc că au spus ceva despre agresiunea sexuală”, precizează sursa citată.

 

Valentin Cuibus a precizat că după ce va avea rezultatul anchetei comisiei interne și rezultatul de la poliție va lua măsurile legale care se impun.

Comentarii Facebook