Doi clujeni sunt cercetați de polițiști pentru incendiere. S-au îmbătat și au dat foc unei cabane



Doi tineri clujeni sunt cercetați de polițiști, aceștia fiind acuzați de distrugerea unei cabane din zona Sfântul Ioan.

Potrivit polițiștilor, la data de 20/21 septembrie, persoane necunoscute, prin ruperea sistemului de închidere al uşii de acces, au pătruns într-o cabană, situată în zona Sfântul Ioan, din municipiul Cluj-Napoca. Acestea ar fi incendiat cabana, fiind necesară intervenţia pompierilor.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Secţia 4 Poliţie au identificat persoanele implicate, stabilind că este vorba de doi bărbaţi de 19, respectiv de 20 de ani, din Cluj-Napoca.

Din verificările efectuate, s-a stabilit că cei doi, aflaţi sub influenţa alcoolului, ar fi pătruns în cabană după ce ar fi distrus lacătul aferent grilajului cu care era asigurată uşa de acces. În interior, aceştia ar fi pornit incendierea cu ajutorul unei brichete”, informează reprezentanții IPJ Cluj.

Totodată, poliţiştii au stabilit că bărbaţii implicaţi ar fi fost însoţiţi de alţi trei tineri, în privinţa cărora se efectuează cercetări pentru a li se stabili cu exactitate participaţia la sâvârşirea faptei.

Investigaţiile continuă în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale. Cei doi tineri de 19, respectiv de 20 de ani, sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „distrugere”, faptă prevăzută de Codul penal.

Comentarii Facebook