O dubiță ce transporta peste 200 litri de motorină, făcută scrum pe un drum din Cluj. Pompierii au acționat rapid FOTO


O autoutillitară a fost mistuită de flăcări, marți în jurul amiezei, pe un drum din localitatea clujeană Săliște. Aceata transporta și peste 200 litri de motorină.

O autospecială pentru stins incendii a fost alertată, în jurul orei.12.00, ca urmare a unui apel de urgență, care anunța faptul că o autoutilitară a fost cuprinsă de flăcări în localitatea Săliște, comuna Ciurila”, informează ISU Cluj 

Pompierii au găsit autoutilitara cuprinsă în totalitate de flăcări și ocupantul ieșit din aceasta. Intervenția promptă a pompierilor a însemnat stingerea focului în circa 15 minute, evitând aprinderea unui recipient de aproximativ 220 litri cu motorină, care era transportat alături de alte materiale și utilaje în compartimentul de marfă al autoutilitarei.

Autoutilitara a fost distrusă în totalitate, alături de un butoi de ulei, câteva piese autor și un generator mobil pentru producerea energiei electrice.

Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment, iar din cercetările preliminare se pare că incendiul a pornit de la o defecțiune a instalației electrice a autovehiculului.


Comentarii Facebook