O clujeancă le bate obrazul floreștenilor: „Iubiți animalele, însă iubiți și curățenia, deja e infect Floreștiul”


Principalele sărbători de iarnă au trecut, iar împreună cu ele au dispărut și discuțiile despre cât de mult dăunează artificiile și petardele mediului, dar și animalelor. O clujeancă însă le atrage atenția locuitorilor din comuna Florești la o problemă mult mai gravă, căci animalele au suferit patru zile din cauza petardelor, dar mizeria lăsată de proprietarii animalelor pe trotuare, deranjează restul 361 de zile, spune tânăra.

Din 365 de zile, 4 zile au deranjat petardele, animalele au suferit, copiii au fost treziți... Însă restu de 361 de zile, deranjează mizeria de pe trotuare. Sute de rahati și litri de urină, zac zi de zi pe trotuare. Sunt zone în care mirosul este ca și la zoo… Iubiți animalele, însă iubiți și curățenia, vă rog. Pentru ca deja e infect Floreștiul și ne mirăm că ne îmbolnăvim. Păi dacă cărăm toate aceste mizerii în casă.”, a scris tânăra pe un grup de Facebook destinat locuitorilor din Florești. 

Fata a lăsat și imagini cu situația deplorabilă de pe o stradă, unde vizibil proprietarii de câini nu strâng după animalele de companie. 

walk.jpeg

Comentarii Facebook