Duminica 28 Aprilie

FOTO - Mașini invadate de pisici, în parcare: „Toată îmi e zgâriată (mașina) și ce fac? Să le omor? Să intru la pușcărie?”


Un clujean a încercat să găsească o rezolvare cât mai eficientă cu privire la o problemă legată de zona în care își parchează mașina, însă oricât s-ar gândi acesta nu a reușit să găsească o rezolvare până acum. 

Potrivit turdeanului, citat de turdanews.net, din cele aproximativ 50 de mașini parcate în jurul blocului în care locuiește, 40 dintre ele sunt  mereu asaltate de pisici care lasă nu numai urme de lăbuțe dar și zgârieturi pe capotele acestora. 

Să facă cineva ceva cu pisicile din parcarea din Micro 3, de pe strada Nuferilor 15, pentru că se urcă pe mașinile oamenilor și le zgârie capota. Toată îmi e zgâriată și ce fac? Să le omor? Să intru la pușcărie?”, transmite turdeanul, enervat la culme de felinele care dău târcoale seară de sreară. 

Cine îmi face mie capota și parbrizul? Și nu numai mie și la restul oamenilor. Din 50 de mașini în parcare 40 sunt zgâriate total pe capotă. Cum parchez, cum se urcă pe ea și toată o zgârie și cine plătește reparațiile?”, a mai transmis acesta. 

Surs foto: Turdanews.net

Comentarii Facebook