O clujeancă i-a spart emailul șefului. A șters un studiu realizat pentru compania Roşia Montană Gold Corporation. Ce pedeapsă a primit?

 

O doctorandă de la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) este acuzată că i-a spart contul de e-mail al șefului ei și a șters un studiu realizat pentru compania Roşia Montană Gold Corporation.

 

Tânăra i-a șters șefului ei toate mesaje, inclusiv informaţiile confidenţiale din Studiul de Impact în privinţa bio-diversităţii, realizat pentru compania Roşia Montană Gold Corporation, scrie realitatea.net

 

Clujeanca a fost dată pe mâna parchetului și trimisă în judecată. Magistraților le-a spus că a șters datele pentru a se răzbuna, după ce nu a primit salariul pe două luni.

 

Judecătoria Cluj-Napoca a condamnat-o pe doctoranda de 26 de ani la 10 luni de închisoare cu suspendare pentru accesarea neautorizată a unui sistem informatic. Ea trebuie să plătească despăgubuiri de aproximativ 7.000 de euro, din care 3.000 de euro, daune morale. 

 

Pentru a sparge contul, tânăra a cunoscut întrebarile de siguranta de la contul de Yahoo al sefului ei. Avocații susțin că a fost vorba numai despre o răzbunare ”copilărească”, fără a fi și alte implicații la mijloc.

Comentarii Facebook