Explozie in Cluj - Napoca! O casa a explodat pe strada Caransebes din cartierul Someseni- VIDEO si Galerie FOTO

O casa de pe strada Caransebes, din cartierul Someseni, a explodat in jurul orei 0.50 Pompierii au intervenit cu 2 autospeciale si 2 ambulante SMURD. Un barbat de 61 de ani a suferit arsuri grave si a fost dus la spital.

 

Ioan Trif era singur in casa in momentul exploziei. Vecinii acestuia povestesc ca au auzit o bubuitura puternica si au sarit din pat sa vada ce s-a intamplat. "Casa era facuta praf. Explozia a fost atat de puternica incat cred ca s-a auzit in tot cartierul Someseni. Peretii erau dislocati si Ioan Trif striga dupa ajutor. Am chemat de urgenta ambulanta si a fost dus la spital", povesteste un barbat care locuieste langa casa, care a explodat.

 

Pompierii au intervenit de urgenta si i-au acordat primele ingrijiri batranului, dupa care victima a fost dusa la Unitatea de Primire a Urgentelor Cluj (UPU). Din primele investigatii se pare ca Ioan Trif a suferit arsuri pe fata, maini si picioare si era in soc in momentul in care a fost urcat in autospeciala SMURD.

 

Intre timp, reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Cluj (ISU) au demarat cercetarile pentru a vedea in ce conditii s-a produs explozia casei de pe strada Caransebes, nr. 16. "Vom stabili exact din ce cauza a explodat locuinta. Trebuie sa vedem daca au fost acumulari de gaze sau barbatul a folosit ceva imporvizatii pentru a se incalzi", a declarat Andrei Biris, purtatorul de cuvant al ISU Cluj.

 

Locuinta lui Ioan Trif a suferit avarii serioase, structura de rezistenta este distrusa, peretii exteriori s-au surpat, tiglele au fost pulverizate de suflul exploziei, iar o parte din acoperis s-a prabusit.

 

O casa vecina, de la numarul 14, de pe strada Caransebes a suferit pagube in urma exploziei, iar alte cateva avarii minore. Doua autoturisme care erau parcate pe strada, un Matiz si o Dacie Logan, au fost si ele avariate de caramizile proiectate in urma exploziei.

 

Explozia s-a produs la doar 10 zile dupa ce un alt imobil a explodat in Cluj. pe strada Paris. Atunci o casa a fost complet rasa de pe fata pamantului, iar alte 16 avariate. Cei doi soti aflati la etaj au fost usor raniti- VIDEO

 

La nici doua saptamani, se pare ca tot din cauza scurgerilor de gaze, un al imobil din Cluj a sarit in aer. Vedeti imagini filmate imediat dupa producerea exploziei din Someseni, Cluj - Napoca

Comentarii Facebook