O casă a explodat în Mănăștur. E.ON Gaz terminase de câteva ore o lucrare pe stradă și predase totul la CHEIE - VIDEO

 

Explozia de pe strada Ospătăriei, din cartierul Mănăștur, s-a produs la câteva ore după ce E.ON Gaz terminase o lucrare în fața casei care a sărit în aer. 

 

Lucrările s-au terminat vineri, 23 august, la ora 18.00, iar la ora 1.00 noaptea casa a explodat, iar pereții și tavanul s-au surpat peste cei doi locatari.

 

Pe stradă au lucrat la gaz și ne-au anunțat să închidem gazul vineri, între orele 9.00 și 18.00. Urmare e... Ar fi urât din partea mea să arăt cu degetul, dar după câteva ore a explodat. Putea fi o acumulare de gaz demult. 

 

A explodat la stradă. Casa este destul de veche, iar în momentul în care a picat un perete e normal că acoperișul a căzut. Cele două victime dormeau la stradă și au avut mare noroc. La cum arată casa mă mir că au supraviețuit. A căzut tavanul complet”, a spus unul dintre vecini.

 

O altă vecină dp vina pe cei de la E.ON Gaz pentru cele întâmplate.

 

S-a lucrat azi, aici pe stradă, și nu am avut gaz până la ora 18.30. Au venit și au verificat. La noi a fost totul ok. A ars. La dânșii tot s-a mai stins și s-a mai aprins. Iarăși au venit domnii și tot au lucrat. Trebuia să iasă aerul prima dată. După ce au tot venit cei de la gaz nu au mai avut probleme, până la ora 1.00 când a avut loc explozia”, a spus și o femeie.

 

Oamenii au mai afirmat că și anul trecut și în această primăvară au reclamat prezența unui miros de gaz. ”Cei de la E.ON Gaz au venit și au spus că totul este în regulă. Acum cred că este chiar totul în regulă”, a spus o femeie, care locuiește la câțiva metri de casa care a explodat.

 

Vezi AICI video.

Comentarii Facebook