Miercuri 17 Aprilie

O batrana din Manastur a cazut intr-o groapa de cativa metri adancime, dupa slujba de Inviere de la biserica de pe strada Primaverii


O batrana din Manastur a cazut la finalul slujbei de Inviere de sambata seara, intr-o groapa cu apa, sapata de circa 3 saptamani pe strada Primaverii.

"Azi-noapte, dupa Inviere, la Biserica din Manastur, vis-a-vis de Pritax, langa biserica este o groapa de vreo 4 metri cu apa si o teava groapa. E semnalizata cu un semn pus deoparte si o banda. Problema e ca in toata imbulzeala aia si noaptea nu s-a vazut si o doamna a cazut inauntru. In viata mea nu am vazut asa ceva, s-a lovit de teava si a cazut in apa. A fost soc total. Doamna zicea ca o sa ii de-a in judecata pe cei de la apa. A venit politia si s-au chinuit ceva sa o scoata din groapa si au dus-o la spital", ne-a povestit Alina, o cititoare Stiri de Cluj, care a asistat la intreaga scena.

"Politia era foarte flexata si cel mai urat a fost ca, dupa ce au scos-o, politia a pus-o in picioare, dar Doamne iarta-ma, daca i-a fugit genunchiul sau ceva se puteau intampla lucruri si mai uarate", a mai spus martorul la intreg incidentul.

Groapa de pe strada Primaverii a fost sapata in luna martie, Stiri de Cluj prezentand situatia. Pana acum nu se stie cu exactitate cine a facut groapa, dar cei care locuiesc in zona cred ca este vorba despre Compania de Apa sau de Regia Autonoma de Termoficare.

Cert este faptul ca din 21 martie, de cand a fost semnalata groapa, aceasta nu a fost acoperita.

 

Putatorul de cuvant al IPJ Cluj, Anca Purdea, a declarat ca politia poate declansa o ancheta in acest caz numai daca "doamna va depune plangere sau in functie de zilele de spitalizare pe care le primeste. Deocamdata nu este un caz de amploare".

 

E-ON Gaz a facut o dubla spartura pe strada Primaverii, langa linia de tramvai abia terminata FOTO

Comentarii Facebook