O adolescentă din Alba a plecat să ducă gunoiul şi nu s-a mai întors! Fata este dată dispărută de familie


O adolescentă din Alba Iulia este căutată de către poliţişti după ce fratele ei a anunţat că, în noaptea de marţi spre miercuri, sub pretextul că se duce să arunce gunoiul, fata a plecat şi nu s-a mai întors, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba, potrivit Agerpres.

„La data de 3 ianuarie 2024, în jurul orei 04,00, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către un tânăr, din municipiu, cu privire la faptul că sora sa minoră a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit. Din primele cercetări efectuate de poliţişti, a rezultat că Muntean Elisa Bobonica, în vârstă de 15 ani, a plecat de la domiciliu, în noaptea de 02/03 ianuarie 2024, în jurul orei 03,00, sub pretextul că se duce să arunce gunoiul şi nu s-a mai întors în apartamentul familiei", se arată într-un comunicat transmis, miercuri, AGERPRES de către IPJ Alba.

Minora are 160 de cm înălţime, aproximativ 55 de kilograme, ochi căprui, păr lung, negru, faţa ovală şi ten măsliniu.

La momentul dispariţiei purta geacă neagră, pantaloni albaştri, încălţăminte crem şi o vestă de blană, neagră. Persoanele care pot da informaţii care să conducă la identificarea sa sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la 112.

Comentarii Facebook