Duminica 28 Aprilie

Circ între șoferi, după o filmare dintr-un cartier clujean: ”Tot Clujul este pietonal! Pietonii nu au nici o obligație numai șoferii?” - VIDEO


Un șofer a filmat cu camera de bord, pe o alee din Cluj-Napoca, o scenă tot mai des întâlnită. Un pieton complet absorbit de telefon circula pe stradă, fără să fie atent deloc la trafic. 

Cu capul în telefon, nici o treabă… Generația Z , no vedeți ce face Tik-Tok-ul?”, a punctat șoferul care a filmat scena. Mașina circula pe alee, iar pietonul nu a văzut-o până la claxonul de rigoare.

Alți șoferi au reacționat și au spus că pietonul nu avea de ales. 

Mergi pe aleile dintre blocuri și te crezi pe autostradă. Pe unde ai vrea sa meargă, când și trotuarele sunt ocupate de mașini? Culmea e că tot tu postezi, de parcă ți-a încălcat drepturile”, a explicat Diana.

Diana, bine ar fi să se facă autostradă! Așa e, Boc e de vină pentru că sunt ocupate trotuarele cu mașini, dar să belească ochii în telefon e ok ? Nu am obligație ca la idioți să-i las să treacă pe unde vor ei, primul claxon o fost de atenționare, gen să te trezească la lumea noastră, asta frumoasă... Avea loc să stea pe lângă o mașină nu în mijlocul drumului sau i-a cumpărat mama și tata drum și nu știu eu”, a continuat șoferul care a filmat scena.

Așa e doamna să-mi fie rușine, trebuia să mă cobor la el să îi spun ”Dragu tatii pe trotuar sau stai lângă o mașină că circulă nebunii pe drum!”, a mai scris acesta.

Diana a revenit și a precizat că acolo este alee pietonală: ”Avea tot dreptul să treacă pe acolo, altfel pe unde sa iasa din bloc? Cine crezi ca era vinovat in caz de accident?”.

Da, stimată doamnă, după comentariu tot Clujul este pietonal, pietonii nu au nici o obligație numai șoferii, dacă era un camion și șoferul nu-l observă, îl făcea pastă de mici era mai bine întreb și eu?”.

Comentarii Facebook