Numai șmecherii și POLIȚIA blochează drumul în fața fast food -ului ROSA FOTO

 

Un cititor Știri de Cluj a postat pe pagina de Facebook a redacției o fotografie care ilustrează cum parchează Poliția în fața fast food -ului Rosa, de pe strada David Ferenc.

 

Zona este renumită pentru faptul că șoferii cu mașini puternice, și nu numai, staționează ilegal pentru a-și cumpăra un sandvici. Un astfel de caz a fost prezentat zilele trecute, când șoferul unui BMW a blocat practic o bandă pentru a-și satisface foamea.

 

În fotografia primită acum se poate vedea chiar mașina de Poliție parcată în fața fast food -ului Rosa. Din imagine nu se vede dacă polițiștii sunt la masă sau nu.

 

Spuneati despre cei care parcheaza...niste nesimtiti oricum... dar singura care are dreptul sa parcheze in fata la ROSA este "brava politie comunitara" compusa din 90%-4 clase ca acceleratul angajati cu pile pe salarii babane pe care le platim...de ce nu? TOT NOI, fraierii care platesc amenzile...”, ne-a scris Calin Oancea.

 

 

Dacă ași surprins un incident care poate reprezenta o știre, puteți trimite imagini pe adresa office@stiridecluj.ro sau pe rubrica ”Fii reporter!”.

Comentarii Facebook