Șmecherii blochează traficul în față fast-food -ului Rosa, de pe strada David Ferenc ȘTIREA CITITORULUI

 

Șoferul unui autoturism marca BMW și-a lăsat mașina în plină stradă, în fața unui fast food din Piata Mihai Viteazu.

 

Ieri seara (16.08.2012) pe la ora 20:30, in fata cunoscutului fast food din Piata Mihai Viteazul, un smecheras de Arges (n.red. în realitate e strada David Ferenc) a tinut sa parcheze masina cum a avut el chef, blocand astfel o banda pe un sens de mers. Sincer, i-as fi dat o zgarietura masinii, dar era inca prea ziua afara (stiu ca vor fi multi care nu vor fi de acord cu zgariatul masiini, dar altfel nu realizeaza idiotii ca sunt prea increzuti) :)) E drept, nu a incurcat prea tare traficul, insa gestul de mitocan e valabil si in aceasta situatie”, ne-a scris un cititor Știri de Cluj, care a realizat și fotografia.

 

În zona fast-food -ului Rosa, de obicei, șoferii parchează total neregulamentar, blocând o bandă de mers pe durata cumpărării unui sandvici.

 

Poate așa se parchează la Baia Mare! Un șofer și-a lăsat mașina pe Regele Ferdinand, blocând o stradă ȘTIREA CITITORULUI

 

 

 

Dacă ați surprins un incident care poate reprezenta o știre, puteți trimite imagini pe adresa office@stiridecluj.ro sau pe rubrica ”Fii reporter!”.

Comentarii Facebook