Numai doi dintre agresorii tanarului din Polus Center au fost retinuti! Alti trei sunt liberi


Politia a reusit pana acum sa ii prinda numai pe doi dintre agresorii tanarului din Polus Center, iar alti 3 sunt liberi.

"In cursul zilei de marti, 16 august, politisti din cadrul  Sectiei 6 Politie Rurala Floresti au identificat si depistat pe C.  Alexandru-Cristian, de 24 ani, din Cluj-Napoca si A. Bogdan-Ionale, de 26 ani, din Cluj-Napoca ca fiind principalii suspecti care in 13.08.2011 impreuna cu alte 3 persoane ramase nedepistate in prezent, l-au agresat pe M. Emanuel de 26 ani din Baciu, intr-un complex comercial din Cluj-Napoca", a precizat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, inspectorul Alma Brehariu.
 
Cei doi tineri sunt cercetati penal pentru savarsirea infractiunii de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, fiind retinuti pe baza de ordonanta pentru 24 de ore.

Ei urmeaza sa fie prezentati in fata instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva.
   
Cinci persoane au batut cu bestialitate un barbat, sambata, 13 august, in incinta locului de joaca pentru copii "Happy Park" din cadrul Polus Center, fara ca angajatii firmei PP Protect, detinuta de chestorul in rezerva Pop Teodor Puscas, sa intervina.

Emanuel Mico, in varsta de 27 de ani, a fost internat la Clinica de Neurologie ca urmare a ranilor suferite.

 

Vezi si...

Bataie cu interlopi la Polus Center in locul de joaca pentru copii EXCLUSIV

Patronul PP Protect, Pop Teodor Puscas, despre bataia din Polus Center: Cel batut era un cutitar cunoscut

Comentarii Facebook