Bataie cu interlopi la Polus Center in locul de joaca pentru copii EXCLUSIV


Un tanar de 27 de ani a fost batut crunt de membrii unei bande de interlopi care fac legea in cazinourile din Cluj-Napoca. Bataia a avut loc sambata dupa-amiaza, in jurul orei 17.00, chiar in locul de joaca pentru copii "Happy Park", sub privirile ingrozite ale zecilor de parinti care se aflau cu copii in zona de distractie pentru cei mici.

Martorii sustin ca sapte barbati l-au batut cu bestialitate pe un tanar care s-a refugiat in parcul de joaca pentru copii si ca niciunul dintre angajatii firmei de paza PP Protect, patronata de chestorul in rezerva Pop Teodor Puscas, fostul comandant al Politiei Cluj, care asigura securitatea in Polus Center, nu au intervenit pentru a chema Politia sau pentru a opri macelul.

 

Vezi AICI declaratia victimei - VIDEO!

 

Victima se numeste Emanuel Mico si a fost internata de urgenta la Clinica de Neurologie din Cluj-Napoca cu rani grave in zona capului. Tanarul povesteste ca a muncit in Anglia si ca s-a intors in tara pentru cateva zile. "Sambata am fost la Polus si printre altele am zis sa ma duc sa vad cum mai arata cazinoul. La un moment dat, dupa nici trei minute m-a chemat un tip pana afara. Am zis sa ies ca oricum vroiam sa ies, dar in fata cazinoului erau vreo sapte gorile care fara sa imi zica nimic m-au luat la pumni si la picioare. Am incercat sa fug si am intrat din greseala in zona unde se aflau copiii. Eram speriat. Batausii au venit dupa mine chiar si in micul tobogan unde m-am ascuns si acolo m-au batut de fata cu toata lumea. Nu i-a interesat ca sunt copii si mamici. Mi-au dat cu pumnii si cu picioarele pana m-au rupt. Am avut noroc cu o femeie care era cu copilul acolo si care pur si simplu s-a luat de gat cu batausii si asa s-au oprit. A urlat la ei sa le fie rusine", povesteste Emanuel Mico.

Dupa o bataie care a durat mai bine de 15 minute a urmat episodul 2. Mico a fost scos afara din centrul comercial de doi dintre batausi, mai mult mort decat viu, si intins pe trotuar. "La un moment dat, am vrut sa merg la toaleta, dar mi-au zis sa raman intins ca ma loveste cu scaunul in cap si acolo ma omoara. Intre timp a venit SMURD-ul si Politia din Floresti, trei agenti de politie", mai spune Mico.

Sotia tanarului a venit si ea de urgenta la Polus Center, iar cand a ajuns i-a vazut pe interlopi care se intretineau cu politistii si cu membrii personalului de paza de la PP Protect. "Au strigat si la mine ca ma omoara daca nu tac din gura. Polistii vorbeau cu batausii", spune si Cerasela R., sotia tanarului batut. Victima a mai povestit de pe patul spitalului ca, la un moment dat, un agent de politie i-a cerut buletinul unuia dintre agresori, dar ca interlopul i-ar fi spus sa isi vada de treaba lui. "Ce vrei ba sa ajungi si tu ca el, i-a spus unul dintre batusi politistului", a mai spus Emanuel Mico.

Tanarul sustine ca agresorii fac parte dintr-o temuta banda de interlopi clujeni. "Numai pe unul il stiam din vedere, dar din cata am inteles fac parte din trupa lui Misca si Tinut, care ar fi oamenii la Vlad Tepes", a mai spus Emanuel Mico.

Politistii clujeni au retinut pana in prezent doua persoane, pe Bogdan Adrian si Pop Cosmin.

 

Vezi si...

Patronul PP Protect, Pop Teodor Puscas, despre bataia din Polus Center: Cel batut era un cutitar cunoscut

Comentarii Facebook