Miercuri 18 Mai

Nu doar mașinile provoacă accidente! Accident între o bicicletă și o trotinetă. Un bărbat a căzut în fața unei mașini - VIDEO


Un accident între o bicicletă și o trotinetă s-a petrecut pe străzile din Capitală. Bărbatul aflat pe trotineta electrică a frânat brusc și a căzut, izbindu-se cu fața de asfalt.

Incidentul a fost surprins de camera de bord a unui dintre participanții la trafic. Un bărbat aflat pe o trotinetă electrică s-a ciocnit cu un bărbat aflat pe o bicicletă și a căzut, fix în fața unei mașini care urma să oprească la semafor.

Persoana aflată pe trotineta electrică a frânat brusc, iar ulterior a căzut pe carosabil. Biciclistul a coborât și i-a sărit imediat în ajutor, în momentul în care a remarcat că bărbatul a rămas preț de câteva secunde întins pe carosabil.

Din imagini se poate remarca cum bărbatul se prăbușește pe asfalt chiar în momentul în care circulația la semafor se reia. Din fericire, șoferul a frânat la timp, iar persoana accidentată deja nu a mai pățit nimic.

În timp ce biciclistul purta o cască de protecție în timp ce mergea pe carosabil, bărbatul de pe trotinetă nu. Din fericire, el s-a ridicat singur de jos.

Imaginile surprinse de camera de bord au fost distribuite pe Facebook:


Comentarii Facebook