Nou protest Anti Ponta la Cluj! Către POLITICIENI și AGITATORI: STAȚI ACASĂ!

 

Un nou protest împotriva lui Victor Pota are loc la Cluj-Napoca, după manifestația de sâmbătă, 8 noiembrie. 

 

Clujenii sunt chemați în stradă printr-o postare pe Facebook. Mitingul urmează să aibă loc vineri, 14 noiembrie, de la ora 18.00, în Piața Unirii

 

Nu ştiu alţii cum sunt, dar eu, unul, când mă gândesc la o Românie sub dominaţia completă a PSD, parcă mi se prăbuşeşte inima de disperare. Vineri, în ultima seară când mai e legal (şi moral acceptabil), îi chem pe toţi cei care simt la fel la o poveste amicală în Piaţa Unirii. Apoi, împreună cu câţiva prieteni, vom pleca la o plimbare prin cartiere ca să mai strigăm o dată ce ne doare. Nu am ce discuta cu Primăria, Poliţia şi alte alea, fiindcă n-o să-mi spună nimeni pe unde să mă plimb (s-o iau pe străduţe mici şi-ntunecate, sau să nu mă pot opri să urlu la Prefectură). E libertatea mea de expresie şi, dacă înţelege cineva să mi-o ia, va trebui să-şi asume asta şi să suporte, apoi, consecinţele.

 

Precizez, la final, şi pe cine N-AM VREA să vedem la plimbare cu noi - dar, fireşte, nu avem nici noi dreptul moral de a restrânge acţiunile nimănui. 

 

N-am vrea să-i vedem, sau cel puţin nu în faţă, cu aerele lor de şefi şi/ sau salvatori, pe membrii PARTIDELOR politice sau pe agitatorii care, dacă învinge Johannis, vor fi noii şefi ai autorităţilor locale.

 

Totodată, îi vom combate ferm pe toţi cei care îi dispreţuiesc pe pensionari, "sudişti" etc. sau îşi asumă aere de superioritate faţă de alţi votanţi, N-am vrea să auzim sloganuri împotriva Regatului sau lozinci absurde despre superioritatea Ardealului. Pe scurt, plimbarea noastră ar trebui să fie fără rasism social, fără duşmănie faţă de ceilalţi români, şi mai ales fără accente stupid-separatiste”, se arată pe pagina de Facebook a evenimentului.

 

La mitingul de sâmbătă, 8 noiembrie, au participat câteva mii de persoane. VIDEO AICI.

 

Foto: Andrei Dăscălescu

Comentarii Facebook