Gașcă de ”puști” spărgători depistată la Cluj. Trei tineri au fost reținuți



Polițiștii clujeni au depistat, în flagrant, 6 tineri care ar fi pătruns, într-un atelier auto şi ar fi sustras bunuri de circa 14.000 lei. Trei dintre aceştia au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

La data de 9 noiembrie a.c., în jurul orei 13:30, poliţiştii din cadrul Postului de Politie T.F. Someşeni au depistat, în flagrant delict, 6 persoane care ar fi pătruns prin efracţie într-un atelier auto”, informează reprezentanșii IPJ Cluj.

Din verificări a reieşit că tinerii implicaţi, cu vârste cuprinse între 13 şi 20 de ani, prin escaladarea unui zid şi spargerea unui geam, ar fi pătruns într-un atelier auto de pe strada Traian Vuia, de unde ar fi sustras nouă acumulatori auto şi un motor hidraulic. Prejudiciul a fost estimat la 14.000 de lei.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Secţia 7 Poliţie, faţă de 3 tineri, de 17, 19 şi 20 de ani, din Cluj-Napoca, s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Comentarii Facebook