Duminica 28 Aprilie

Noi mărturii ale tinerei din Cluj care susține că a fost agresată de socrul proprietarei unde locuia în chirie. Poliția face cercetări - FOTO


O tânără de 22 de ani, din Brașov, îl acuză pe socrul proprietarei unde a locuit în chirie că a agresat-o sexual, când a venit să încaseze banii.

Ștefania a făcut cazul public, după ce s-a mutat, pentru ca alte fete să nu mai pățească așa ceva. ”Când i-am zis să mergem să scoatem banii el s-a ridicat brusc în picioare și m-a luat în brațe. Moment în care își plimba mâinile pe spatele meu. M-am rupt din prima îmbrățișare, pentru că au fost două. A inițiat-o pe a doua, iar din inerția momentului am fost blocată și nu am știut cum să o refuz, fiind singură acasă. Și-a plimbat mâinile și mai prelung pe spatele meu, iar ulterior, punându-mi mâinile pe sâni”, a relatat Ștefania, într-un reportaj Pro TV.

224.JPG

Poliția a fost sesizată vinerea trecută, pentru că inițial tânăra s-a zbătut să caute o chirie unde să se mute. Nora bărbatului acuzat de agresiune i-a cerut să plece repede din casă, dar tot procesul a durat 3 săptămâni, finalizate cu o plângere penală.

Aceasta a spus că a avut atacuri de panică, după agresiune și, chiar dacă nu se va ajunge la un proces, vrea ca alte tinere să nu mai pățească așa ceva. 

Socrul pervers a spus că el nu a făcut nimic. ”A fost în depresie, eu nu am avut nimic cu ea, puteți să faceți anchetă, ce vreți. Nu, nu, nu i-am făcut nimic. Nu i-am trimis niciun mesaj, nimic”, a spus acesta

Ancheta poliției va stabili ce s-a întâmplat în apartament.

Știri de Cluj a scris în premieră luni, 20 noiembrie, despre acest caz. Citiți AICI și alte mărturii. 

Captură: ProTv

Comentarii Facebook