Chiriașă din Cluj, abuzată de socrul proprietarei la care stă în chirie: „Mi-a sugerat să mă mut că s-ar putea să mă aștepte în apartament”


O studentă în Cluj a relatat situația halucinantă prin care a fost nevoită să treacă după ce s-a mutat într-o chirie în cartierul Mărăști. Fata spune că a fost abuzată sexual de către socrul proprietarei, care a venit să ia banii pentru chirie, iar când i-a povestit cele întâmplate femeii de la care închiriază locuința, aceasta ar fi amenințat-o indirect. 

Clujeanca i-ar fi zis să se mute în alt apartament pentru că s-ar putea să o aștepte socrul său la chiria în care stă acum. 

„Luna trecută, în octombrie, am fost abuzată sexual de către socrul proprietarei care vine sa ia chiria, de pe Gorunului 6.

Ziua următoare i-am povestit totul proprietarei și am rugat-o sa nu mai vină socrul ei în apartament. Inițial a fost de acord cu asta, ulterior mi-a zis că nu se poate și să-mi caut în altă parte chirie.

A zis și „că s-a pus în locul meu, ca nu s-ar mai simți confortabilă să stea în apartamentul ăsta, ca în locul meu s-ar fi mutat în ziua în care am fost agresata sugerând de multiple ori ca s-ar putea sa mă aștepte socrul ei în apartament!"

Apartamentu este pe GORUNULUI 6, o să las și poza mai jos cu el.

Va rog frumos fetelor sa luați și siguranța voastră în considerare atunci când va mutați!

Am făcut acest anunț pentru ca decizia de a va muta aici sa fie una educată!

Am depus și plângere penală împotriva socrului”, a relatat tânăra pe o rețea de socializare. 

Poliția Cluj a confirmat pentru Știri de Cluj că a fost depusă o plângere în 17 noiembrie 2023, iar ofițerii de la Biroul de Investigații Criminale fac cercetări.

hh.jpg

Comentarii Facebook