Noi detalii ies la iveală în urma decesului Laurei Roșca. Bărbatul în casa căruia se cazase tânăra: „Nu am să comentez nimic. Doar condoleanţe familiei”


Apar noi detalii din ancheta deschisă în cazul Laurei Roșca, tânăra de 34 de ani din Turda, cunoscută în lumea muzicii ca DJ Lalla, care a fost găsită moartă pe plajă.

Un om al străzii a găsit pe plaja din Mamaia, în zona cluburilor, un telefon, o pereche de căşti şi încălţăminte şi a anunţat autorităţile, potrivit unor surse judiciare citate de News.ro. Anchetatorii au stabilit că aceste obiecte îi aparţineau Laurei Roşca.

Ipoteza investigatorilor este că femeia a lăsat obiectele pe ţărm, a intrat în mare, iar apoi, după ce şi-a pierdut viaţa, valurile i-au scos trupul la mal, într-o zonă apropiată de cea unde se aflau bunurile ei.

Bărbatul în casa căruia se cazase tânăra a refuzat să dea detalii despre ultimele clipe din viaţa acesteia

Bărbatul din Constanța a fost audiat timp de 10 ore.  Laura l-ar fi cunoscut pe TikTok și venise la acesta cu puțin timp înainte de a-și pierde viața. Joi dimineață, înainte ca trupul ei să fie găsit de turiști, Laura ar fi plecat din locuința lui pentru a vedea răsăritul de soare.

Luat la întrebări de către jurnaliști, bărbatul a declarat că nu va comenta cazul până la finalizarea anchetei.

„Nu am nici cea mai mică idee dacă a fost singură pe plajă. Vă spun că este o anchetă în desfăşurare, nu am să comentez nimic. Doar condoleanţe familiei. Vă rog frumos", a declarat Bogdan Munteanu, gazda Laurei Roşca.

Lalla ar fi plecat din apartament înainte de zori, tocmai pentru a prinde răsăritul. I-ar fi transmis o fotografie cu acest moment surorii gemene, care locuieşte în Anglia. Telefonul care a rămas trei zile pe plajă mai sună şi acum. Cu o lună înainte să ajungă la mare, Laura Roşca fusese internată pentru a se trata de depresie, spun apropiaţii săi. Îşi ascundea însă bine suferinţa, scrie Observator.

Autopsia a arătat că Lalla a murit înecată, însă poliţiştii trebuie să stabilească dacă era singură sau nu în momentul în care a intrat în mare. Camerele de supraveghere din dreptul clubului, care ar fi putut lămuri misterul, nu funcţionează. Ancheta continuă. În acest caz a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă.

Comentarii Facebook